BFF #IAMFRENDZ

Fashion, het komt in alle geuren, kleuren en patronen. Je kunt eindeloos combineren met een kledingstuk.  Vandaag ga ik jullie een...


Fashion, het komt in alle geuren, kleuren en patronen. Je kunt eindeloos combineren met een kledingstuk. 

Vandaag ga ik jullie een aantal tips & tricks van leuke prints van het moment laten zien en hoe je deze kan stijlen. 



1. Stars, dots and gingham


De Frendz App staat vol met leuke inspiratie. Ze houden zich dagelijks bezig met het zoeken naar de laatste fashion trends en welke printen nu trendy zijn. Je kan ze dan ook eindeloos stijlen hoe je maar wilt! Hier zijn alvast een paar leuke ideeën waar je je op kan baseren.

Een leuke tee met een quote of een afbeelding die je lekker eenvoudig en snel stijlt met een leuke losse sterren-, bloemen- of zelfs bolletjes rok!  

Werk je liever met wat meer kleur dan kan je een leuk jas of vest in een funky kleur bij aan doen die je outfit net iets extra maakt. 

Heb je meer zin om helemaal los te gaan en de leuke patronen door elkaar te schudden en ze samen te combineren? Een trui met lekker grote sterren en een geruite rok met een eye catching accessoire, zoals een leuke rode handtas of een gekleurde sjaal,  maken de outfit compleet! 

“Let it sparkle.” 

2. Flower power


Bloemen hebben nooit de fashion verlaten. Ze komen elk seizoen wel eens te voorschijn. Hoe je het ook draait of keert je zult er altijd mee in contact komen als je gaat winkelen. 

De nieuwste en trendy kleur in combinatie met de bloemen print is groen. Blauw komt ook in de schijnwerpers te staan. Laat je oog zeker niet los van zo’n fashion trend! Zet de trend als eerste. 

Hoe stijl je nu het beste zo’n jurk.
Je kan het stijlen met een jeans jasje, wat het makkelijkste en meest casual is. Durf je wat meer uit je comfort zone komen? Ga dan eens de uitdaging aan om er een geruite vest op aan te doen! Strepen patronen zijn een must om  eens uit te proberen als je dat geruit patroon even moe bent gezien. 

“Make it rain flower power.” 

3. Suits


Suit it up! Je kan het classy of net wat sportiever maken. Een suit in zijn geheel straalt klasse uit. Het is zo simpel als je niet weet wat dragen in de ochtend, je ziet er altijd stylish uit!

De go to kleuren van het moment blijven in het bloemen thema hangen. 
Oh ja, het bloemen thema in een pak  kan niet ontbreken natuurlijk.

  • Groen is een must have kleur! Het is met elke basis kleur combineerbaar, zelfs oker geel staat leuk voor de durvers. 
  • Oker geel kunnen we dan ook niet vergeten in ons lijstje van go to colours! Nog heel trendy kleuren in suits zijn licht roze en rood
  • Strepen, strepen en nog eens strepen. De trend trekt zich door in suit vorm. De girls van Frendz hebben deze trend niet ontlopen en hebben een super gaaf plaatje geschoten! 

“The more colour, the more joy.” 






4. Denim baby


“Jeans op jeans dat gaat niet.” Tuurlijk gaat dit! Het is super leuk en je bent helemaal in de denim vibes! Gecombineerd met een leuke tee of gekleurde shirt onder je jeans jas ben je helemaal mee met de denim trend. 

Verkies je liever en leuke tenu dan kan je zoals in de eerste afbeeling een leuke set kopen in de vorm van een suit. Zo ben je 2x mee met de laatste Fashion trends! 

Last but not least, denim met een denim shirt. Frendz heeft op een super leuke en spontane manier getoond dat dit een super leuke en stijlvolle trend is. I love it!

“You can never go wrong with too much jeans.” 

Liefst 


You Might Also Like

0 reacties