January words

De eerste maand van 2017 zit er op. Dit wil zeggen dat er deze maand weer heel wat gebeurt is en er weer heel veel ideeën en inspirere...


De eerste maand van 2017 zit er op. Dit wil zeggen dat er deze maand weer heel wat gebeurt is en er weer heel veel ideeën en inspirerende momenten waren. Benieuwd hoe mijn maand eruit zag? Lees snel verder voor meer! 


Januari 

de maand waarin ik officieel 18 ben geworden op 7 januari.
een maand vol emoties, vreugde en plezier.
de maand waarin ik een skireis heb gemaakt naar La Bresse.

Hoe zag jullie maand januari eruit? 

Top 5 quotes
Ik vind het altijd super als je op straat loopt en een lach kan schenken aan iedereen die voorbij loopt. Het geeft een gevoel van bevrediging vind ik, en je word er dan ook nog eens blij van en zo ook de persoon aan wie je een lach schenkt en een lach van terug krijgt!

Jezelf kennen is één van de meest belangrijke dingen. Je leert nog zoveel doorheen je leven en gaat nog heel je leven lang veel leren en jezelf ontdekken en nieuwe avonturen te gemoed gaan. Vertel alleen aan de persoon die je echt toevertrouwt met heel je hart waar je mee zit of wat er gebeurt in je leven dit is niet enkel goed voor jou maar zo ontdek je dus ook wie je vrienden voor het leven zijn en waar je je goed bij voelt. Het is jou leven en je kiest zelf wat je meedeelt met de mensen rondom jou.

 Deze quote sluit mooi aan met de beschrijving van de quote hierboven. Je vertel wat je zelf wilt over jou tegen iedereen en in het leven is het zo dat als je je eerlijke mening niet uit of zegt je niet weet met wie je te maken hebt en hoe andere hier op zullen reageren. Door eerlijk te zijn zie je welke mensen het appreciëren en welke niet en zo kan je zien welke vrienden er zijn voor jou en wat ze appreciëren van jou. Een vriend voor het leven geef je altijd eerlijk advies en daar zeg je tegen wat er op je gedachten ligt.

Als je eenmaal weet wie je echte vrienden zijn en van wie je weet dat ze er altijd zijn voor jou dan zijn deze niet te vervangen, nooit. Ze weten alles van je, houden van een eerlijke mening, vragen om advies, ... Ze zijn zoals een stuk van je gezin.

Je gezin kun je ook niet vervangen. Ze zijn er voor jou no matter what.

Wat is jullie gouden tip?

Liefst


You Might Also Like

0 reacties